utorok 12. januára 2016

Prvá recenzia!

Ja viem, je predsa utorok, ale mám pocit, že tento týždeň je nekonečný, alebo skôr bude nekonečný. V škole iba opakujem učivo, ale aj tak ma to neskutočne nebaví. Vlastne skôr ma nebaví byť v škole. To odporné vstávanie o 6:40, sedenie v lavici a tvárenie sa, že tomu rozumiem. Je to naozaj vyčerpávajúce. Ale inak je to celkom fajn pretože zatiaľ iba opakujeme na polročné písomné práce. Aj keď ma dosť stresuje fakt, že nabudúce týždeň ich budeme všetky písať. No každopádne sa momentálne nudím takže som sa rozhodla spraviť recenziu. Recenziu na všetko možné...



Takže som si pre recenzovanie vybrala dezodorant Rexona motion sense, Garnier BB cream, aknelot - čistiaca voda, Dermacol - čistiaca micelárna voda a šampón Syoss pre poškodené vlasy. takže rada by som začala s dezodorantom - Rexona.

Dezodorant Rexona emotion sense
Je to naozaj skvelý dezodorant, ale nevýhoda je vtom, že musíte výslovne vykonávať nejakú fyzickú námahu.Napríklad behať. Inak bohvieako neúčinkuje teda skoro vôbec. Ale keď som bola behať tak účinkova naozaj perfektne. Takže nie je vhodný na bežné nosenie.

Aknelot - čistia
Nie je vhodný pre jemú pleť. Pretože ja mám jemnú pleť a celá tvár sa mi olúpala, ale aj napriek tomu som mala veľa vyrážiek. Takže mi moc nepomohol. Ale na normálnu až mastnú pleť by  pravdepodobne reagoval podobne, ale asi nie až v takom množstve.

Šampón - Syoss pre poškodené vlasy
je veľmi dobrý, ale efekt umytia sa čiastočne stráca ak si vlasy po umytí fénujete. Inak je naozaj perfektný naozaj sa nemám na čo sťažovať.

Garnier - BB cream
Ja mám práve ten najsvetlejší odtieň a je naozaj perfektný ani pri tomto produkte sa nedá na čo sťažovať aj keď je trochu problém so zakrytím kruhov pod očami. Tam treba viac vrstiev. Ale to samozrejme podľa toho aké tmavé kruhy pod očami máte.

Dermacol - čistiaca micelárna voda
Je to v podstate odličovač takže tam skoro nie je čo pokaziť. Zatiaľ je účinný, pretože ja si maximálne odličujem špirálu.

Nivea - Aqua sensation
Je oživujúci čistiaci pleťový gél. Čistí pleť, odstraňuje nečistoty a zanecháva ju sviežu. Jednoznačne mi pomohol s odsraňovaním vyrážok. Ale keď máte problém s pravidelným zapalovaním čiernych bodiek tak vám pleť nevyčistí kompletne.


Dúfam, že sa vám môj článok páčil a pomohol vám pri rozhodovaní čo si kúpiť a čo nie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára